ID: 2492
Allround restaurant medewerker
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Functieomschrijving
Sandra: Mijn gasten verrassen en daardoor zorgen dat ze terug blijven komen, daar ga ik voor.
Jouw recept
Warm welkom geven als hét visitekaartje van het restaurant
Gasten blij maken met heerlijk eten en drinken
Allround; van het bereiden van gerechten en voorraadbeheer tot kassa werkzaamheden en afwas
Verzorgen van banquetingactiviteiten; van vergadering tot personeelsborrels
Samen gaan voor een mooi rendement
Flexibel inspelen op de dynamiek van de dag
Sandra: Weet een gast niet of hij een gerecht lust, dan maak ik een praatje en laat ik hem een klein beetje proeven.
Jouw restaurant
Onze opdrachtgever verzorgt het eten en drinken bij FrieslandCampina Kievit in Meppel. FrieslandCampina Kievit levert geëncapsuleerde ingrediënten voor de wereldwijde voedingsindustrie. Ze kijken samen met hun klanten hoe ze functionele ingrediënten gemakkelijk toepasbaar kunnen maken in hun producten. Het eten en drinken verzorgen doen we op deze locatie volgens ons Onze Keuken concept. In Onze Keuken wordt veel aandacht besteed aan duurzame en eerlijke gerechten. Verantwoord maar ook lekker eten staat steeds meer centraal binnen onze bedrijfsrestaurants.
Samen met jouw collega zorg jij voor een open en huiselijke sfeer waar jullie gasten kunnen genieten van verse gerechten.
Jullie verzorgen voor de restaurant bezoekers een heerlijke lunch. Denk hierbij aan luxe belegde broodjes, verse soepen, maaltijdsalades en een saladebar. Jullie gasten zijn medewerkers van Kievit en er heerst dus een informele sfeer in het bedrijfsrestaurant..
Er is gratis parkeergelegenheid.
Functie-eisen
Jouw ingrediënten
Een passie voor eten en drinken
Pas tevreden als je gasten dat zijn
Een horeca professional met minimaal 2 jaar ervaring in omgang met gasten
Oprechte interesse in de ander en elkaar aanspreken op verbeterpunten
Verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen
Je woont in de buurt van Meppel en bent 30 uur per week beschikbaar
Sandra: Ik ken mijn gasten en weet van veel mensen precies wat ze graag eten en drinken, daar speel ik op in door snel even te controleren of zijn/haar gerecht of product op dat moment beschikbaar is.
Arbeidsvoorwaarden
Onze menukaart voor jou
Afwisselend werk in een gastvrije omgeving
Reiskostenvergoeding
Werktijden meestal tussen 08:00 uur en 15:00 uur
Dit is tijdelijke vacature voor drie maanden
Contactinformatie
Smaakt dit naar meer?
Solliciteer direct via onderstaand formulier en wij lezen je motivatiebrief en cv met enthousiasme door. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.
Sandra: Mijn gasten verrassen en daardoor zorgen dat ze terug blijven komen, daar ga ik voor.
Jouw recept
Warm welkom geven als hét visitekaartje van het restaurant
Gasten blij maken met heerlijk eten en drinken
Allround; van het bereiden van gerechten en voorraadbeheer tot kassa werkzaamheden en afwas
Verzorgen van banquetingactiviteiten; van vergadering tot personeelsborrels
Samen gaan voor een mooi rendement
Flexibel inspelen op de dynamiek van de dag
Sandra: Weet een gast niet of hij een gerecht lust, dan maak ik een praatje en laat ik hem een klein beetje proeven.
Jouw restaurant
Onze opdrachtgever verzorgt het eten en drinken bij FrieslandCampina Kievit in Meppel. FrieslandCampina Kievit levert geëncapsuleerde ingrediënten voor de wereldwijde voedingsindustrie. Ze kijken samen met hun klanten hoe ze functionele ingrediënten gemakkelijk toepasbaar kunnen maken in hun producten. Het eten en drinken verzorgen doen we op deze locatie volgens ons Onze Keuken concept. In Onze Keuken wordt veel aandacht besteed aan duurzame en eerlijke gerechten. Verantwoord maar ook lekker eten staat steeds meer centraal binnen onze bedrijfsrestaurants.
Samen met jouw collega zorg jij voor een open en huiselijke sfeer waar jullie gasten kunnen genieten van verse gerechten.
Jullie verzorgen voor de restaurant bezoekers een heerlijke lunch. Denk hierbij aan luxe belegde broodjes, verse soepen, maaltijdsalades en een saladebar. Jullie gasten zijn medewerkers van Kievit en er heerst dus een informele sfeer in het bedrijfsrestaurant..
Er is gratis parkeergelegenheid.
Functie-eisen
Jouw ingrediënten
Een passie voor eten en drinken
Pas tevreden als je gasten dat zijn
Een horeca professional met minimaal 2 jaar ervaring in omgang met gasten
Oprechte interesse in de ander en elkaar aanspreken op verbeterpunten
Verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen
Je woont in de buurt van Meppel en bent 30 uur per week beschikbaar
Sandra: Ik ken mijn gasten en weet van veel mensen precies wat ze graag eten en drinken, daar speel ik op in door snel even te controleren of zijn/haar gerecht of product op dat moment beschikbaar is.
Arbeidsvoorwaarden
Onze menukaart voor jou
Afwisselend werk in een gastvrije omgeving
Reiskostenvergoeding
Werktijden meestal tussen 08:00 uur en 15:00 uur
Dit is tijdelijke vacature voor drie maanden
Contactinformatie
Smaakt dit naar meer?
Solliciteer direct via onderstaand formulier en wij lezen je motivatiebrief en cv met enthousiasme door. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.