ID: 52402
Omschrijving
Japans, puur & eenvoudig (Kimiko Barber)
Meer dan 100 gezonde recepten
In dit boek heeft Kimiko Barber de beste recepten uit de moderne Japanse keuken opgenomen en laat ze zien hoe je thuis op eenvoudige en ontspannen wijze een lekkere en gezonde maaltijd kunt bereiden.
Dit boek bevat meer dan 100 heerlijke recepten, van geurige soepen tot stevige hotspots, en van verfijnde voor- en hoofdgerechten tot verrassende bij- en nagerechten. Uiteraard ontbreken de noedels, rijstgerechen en sushi\'s niet. Ook geeft Kimiko recepten voor dressings en dipsauzen.
100 eenvoudige recepten voor gezond Japans koken!
Japans koken voor beginners. Kimiko Barber, van wie eerder een boek over sushi verscheen, wil met dit boek brede bekendheid geven aan de Japanse keuken. Daarin spelen groenten een belangrijke rol terwijl bescheiden gebruik wordt gemaakt van vlees, vis en zuivel. Dat maakt deze manier van koken cholesterol- en vetarm. Vooraf uitleg over onder andere de Japanse filosofie achter voedsel, respect voor de seizoenen, met informatie over kookmethodes, keukengerei, snijtechnieken, smaakmakers enz. Eerst een recept voor dashi, daarna recepten voor diverse soorten gerechten als bijvoorbeeld soepen, groenten, vis, tofu en bonen, rijst en sushi, zoetigheden, sauzen en dressings. De meeste recepten worden kort uitgelegd. De lay-out is helder: de ingrediëntenopgave in de buitenmarge, soms onder de handelingen enkele kleine werkfoto\'s en vaak op de tegenoverliggende pagina een mooie gerechtfoto. Het boek wordt afgesloten met korte informatie over serveren en presenteren, tafeletiquette en een aantal menusuggesties met recepten uit dit boek. Alfabetisch register. Inspirerende, duidelijke recepten voor een breed publiek.
Paperback, 176 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Inmerc, 2006
ISBN 9789066115064
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
Meer dan 100 gezonde recepten
In dit boek heeft Kimiko Barber de beste recepten uit de moderne Japanse keuken opgenomen en laat ze zien hoe je thuis op eenvoudige en ontspannen wijze een lekkere en gezonde maaltijd kunt bereiden.
Dit boek bevat meer dan 100 heerlijke recepten, van geurige soepen tot stevige hotspots, en van verfijnde voor- en hoofdgerechten tot verrassende bij- en nagerechten. Uiteraard ontbreken de noedels, rijstgerechen en sushi\'s niet. Ook geeft Kimiko recepten voor dressings en dipsauzen.
100 eenvoudige recepten voor gezond Japans koken!
Japans koken voor beginners. Kimiko Barber, van wie eerder een boek over sushi verscheen, wil met dit boek brede bekendheid geven aan de Japanse keuken. Daarin spelen groenten een belangrijke rol terwijl bescheiden gebruik wordt gemaakt van vlees, vis en zuivel. Dat maakt deze manier van koken cholesterol- en vetarm. Vooraf uitleg over onder andere de Japanse filosofie achter voedsel, respect voor de seizoenen, met informatie over kookmethodes, keukengerei, snijtechnieken, smaakmakers enz. Eerst een recept voor dashi, daarna recepten voor diverse soorten gerechten als bijvoorbeeld soepen, groenten, vis, tofu en bonen, rijst en sushi, zoetigheden, sauzen en dressings. De meeste recepten worden kort uitgelegd. De lay-out is helder: de ingrediëntenopgave in de buitenmarge, soms onder de handelingen enkele kleine werkfoto\'s en vaak op de tegenoverliggende pagina een mooie gerechtfoto. Het boek wordt afgesloten met korte informatie over serveren en presenteren, tafeletiquette en een aantal menusuggesties met recepten uit dit boek. Alfabetisch register. Inspirerende, duidelijke recepten voor een breed publiek.
Paperback, 176 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Inmerc, 2006
ISBN 9789066115064
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd