ID: 53616
Advertentie ID: #53616 is toegevoegd aan uw verlanglijst.
Omschrijving
Ik heb dit boek cadeau gekregen, maar aangezien ik zoveel kookboeken heb, heb ik het nog nooit gebruikt.
Het boek heeft wel een tijd in een verhuisdoos gezeten dus heeft wat beschadigingen bij de hoekjes, maar ziet er verder als nieuw uit.
In Dessert van een meesterchef ontsluierd Engelands meest booming kok de geheimen rond de bereiding van nagerechten. Door klassieke bereidingen waar mogelijk te vereenvoudigen, helpt Gordon Ramsay u een reeks onweerstaanbare gerechten te maken die een opwindend besluit kunnen zijn van de maaltijd.
In de eerste hoofdstukken worden basisgerechten beschreven die met elkaar tot een grand dessert gecombineerd kunnen worden. Daartoe horen gerechten met fruit, ijs en roomgerechten, mousses en soufflés. Daarna komen de gerechten die op zichzelf geserveerd worden. Deze variëren van traditionele toetjes die aan Gordons ideeën zijn aangepast tot aparte gerechten voor bijzondere gelegenheden - bijvoorbeeld Zomerpudding met brioche in plaats van met gewoon brood of Strooptaart van verderlicht deeg, geserveerd met citroengrasroom.
Het laatste hoofdstuk omvat basisrecepten voor onder andere verschillende soorten deeg, crème anglaise, suikersiroop enz.
Elk recept is duidelijk en stap-voor-stap bechreven en geïllustreerd met foto\'s die het water in de mond doen lopen. Door de vaak stapsgewijze afbeeldingen lijkt het alsof Gordon naast u staat en elke handleiding begeleidt.
Desserts van een meesterchef, bomvol professionele adviezen en vele heerlijke recepten, zal beslist uw favoriete handleiding worden om de komende jaren een expert te worden op het gebied van nagerechten.
Auteur: G. Ramsay Roz DennyUitgever: Kosmos Uitgevers
Nederlands Hardcover 224 pagina\'s
Ophalen of verzenden mogelijk.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer kookboeken en andere producten.
Prijs: 5 euro
Het boek heeft wel een tijd in een verhuisdoos gezeten dus heeft wat beschadigingen bij de hoekjes, maar ziet er verder als nieuw uit.
In Dessert van een meesterchef ontsluierd Engelands meest booming kok de geheimen rond de bereiding van nagerechten. Door klassieke bereidingen waar mogelijk te vereenvoudigen, helpt Gordon Ramsay u een reeks onweerstaanbare gerechten te maken die een opwindend besluit kunnen zijn van de maaltijd.
In de eerste hoofdstukken worden basisgerechten beschreven die met elkaar tot een grand dessert gecombineerd kunnen worden. Daartoe horen gerechten met fruit, ijs en roomgerechten, mousses en soufflés. Daarna komen de gerechten die op zichzelf geserveerd worden. Deze variëren van traditionele toetjes die aan Gordons ideeën zijn aangepast tot aparte gerechten voor bijzondere gelegenheden - bijvoorbeeld Zomerpudding met brioche in plaats van met gewoon brood of Strooptaart van verderlicht deeg, geserveerd met citroengrasroom.
Het laatste hoofdstuk omvat basisrecepten voor onder andere verschillende soorten deeg, crème anglaise, suikersiroop enz.
Elk recept is duidelijk en stap-voor-stap bechreven en geïllustreerd met foto\'s die het water in de mond doen lopen. Door de vaak stapsgewijze afbeeldingen lijkt het alsof Gordon naast u staat en elke handleiding begeleidt.
Desserts van een meesterchef, bomvol professionele adviezen en vele heerlijke recepten, zal beslist uw favoriete handleiding worden om de komende jaren een expert te worden op het gebied van nagerechten.
Auteur: G. Ramsay Roz DennyUitgever: Kosmos Uitgevers
Ophalen of verzenden mogelijk.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer kookboeken en andere producten.
Prijs: 5 euro