ID: 55104
Advertentie ID: #55104 is verwijderd van uw verlanglijst.
Omschrijving
Gelukkig zijn ze het hele jaar door te koop; onze lekkere Hollandse zoute haring.
In dit boek wordt voor dat haring-zouten zelfs een recept gegeven, maar waarom zou je dat zelf doen als je ook die heerlijke zoute haring, onze Hollandse Nieuwe, kunt gebruiken? .
De auteur, Leif Mannerström, is een van de meest bekende Zweedse chefkoks en in het bezit van een Michelinster.
In zijn restaurant Kometen kookt hij voornamelijk met vis.
In dit boek geeft hij bijna 100 verrassende recepten voor verse haring, sardines, sprot, zoute haring (Hollandse Nieuwe) en ansjovis.
Een onmisbaar boek voor iedereen die van haring houdt, maar het ook wel eens op een andere manier wil eten.
Bijvoorbeeld als haringsalade, haringcocktail, haringtartaar, haringtortilla en nog heel veel meer.
Elk gerecht is gefotografeerd.
Het boek ziet er zeer goed uit. Doe een bod!
In dit boek wordt voor dat haring-zouten zelfs een recept gegeven, maar waarom zou je dat zelf doen als je ook die heerlijke zoute haring, onze Hollandse Nieuwe, kunt gebruiken? .
De auteur, Leif Mannerström, is een van de meest bekende Zweedse chefkoks en in het bezit van een Michelinster.
In zijn restaurant Kometen kookt hij voornamelijk met vis.
In dit boek geeft hij bijna 100 verrassende recepten voor verse haring, sardines, sprot, zoute haring (Hollandse Nieuwe) en ansjovis.
Een onmisbaar boek voor iedereen die van haring houdt, maar het ook wel eens op een andere manier wil eten.
Bijvoorbeeld als haringsalade, haringcocktail, haringtartaar, haringtortilla en nog heel veel meer.
Elk gerecht is gefotografeerd.
Het boek ziet er zeer goed uit. Doe een bod!