ID: 3105
The Dutch cookbook (Barbara Bloem)
€3,80
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
The Dutch cookbook (Barbara Bloem)
Engelse vertaling van: 'De echte Nederlandse keuken'. Met recepten uit de vaderlandse keukens blijken zo'n 120 pagina's te vullen. Dat is waarschijnlijk aanmerkelijk meer dan menigeen zou hebben gedacht. Dit boek is goed verzorgd en duidelijk ingedeeld. De recepten zijn helder geschreven, en ze geven daarenboven nog allerlei bijzondere details. Ook de fotografie heeft in het aantrekkelijke van dit boek duidelijk een aandeel. Wie tot nu toe niet wisten wat in ons land aan oorspronkelijke gerechten te vinden is, vinden hier inspiratie om ongeveer zo te koken als grootmoeder deed. En hetzelfde geldt voor de velen bij wie dat weten wat in het vergeetboek is geraakt.
· Kitchen equipment and measurements
· Hot and cold starters
· Soups
· Hot, cold and sweet sauces
· Cheese and eggs
· Fish
· Meat
· Poultry and game
· Vegetables
· One pot cookerey
· Desserts
· Bread, biscuits and sweets
· Drinks
Gebonden, 125 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Van |Dishoeck, 1988
ISBN 9026933487
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
Engelse vertaling van: 'De echte Nederlandse keuken'. Met recepten uit de vaderlandse keukens blijken zo'n 120 pagina's te vullen. Dat is waarschijnlijk aanmerkelijk meer dan menigeen zou hebben gedacht. Dit boek is goed verzorgd en duidelijk ingedeeld. De recepten zijn helder geschreven, en ze geven daarenboven nog allerlei bijzondere details. Ook de fotografie heeft in het aantrekkelijke van dit boek duidelijk een aandeel. Wie tot nu toe niet wisten wat in ons land aan oorspronkelijke gerechten te vinden is, vinden hier inspiratie om ongeveer zo te koken als grootmoeder deed. En hetzelfde geldt voor de velen bij wie dat weten wat in het vergeetboek is geraakt.
· Kitchen equipment and measurements
· Hot and cold starters
· Soups
· Hot, cold and sweet sauces
· Cheese and eggs
· Fish
· Meat
· Poultry and game
· Vegetables
· One pot cookerey
· Desserts
· Bread, biscuits and sweets
· Drinks
Gebonden, 125 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Van |Dishoeck, 1988
ISBN 9026933487
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd